Particulier.

Haal vakmanschap in huis

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetbedrijf dat uw badkamer, keuken of toilet vakkundig betegelt? Al jaren maakt RGM Tegelwerken het verschil bij mensen thuis. Bij ons geen haastwerk, maar degelijk afgewerkte, strakke resultaten. En ondertussen houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Bij RGM Tegelwerken vallen we namelijk op door onze persoonlijke benadering. We brengen zelfs de offerte persoonlijk bij u langs om tekst en uitleg te geven. Bel vandaag nog voor een afspraak, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in.

Werkwijze: persoonlijke aandacht voorop

We komen eerst altijd even kijken hoe de situatie is en om met u door te spreken wat de wensen zijn. Hebt u zelf al tegels uitgezocht? Of werkt u met een eigen installateur? Geen probleem. Dan stemmen we graag ook met diegene de gang van zaken af. Naar aanleiding van dit eerste gesprek kunnen we vaak al een eerste schatting van de kosten geven. Daarna komen we graag nog eens samen met eventuele andere onderaannemers. Binnen ongeveer een week krijgt u van ons de offerte. Het liefst persoonlijk overhandigd, want dan kunt u vragen stellen en kunnen we u alles uitleggen. Tijdens het werk vertellen we u steeds wat de volgende stap wordt. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols.

Tegeladvies op maat

Grote tegelmaten zijn de trend, maar passen ze wel in uw badkamer? Door onze voortdurende uitwisseling met tegelleveranciers en andere partners hebben wij een goed beeld van de nieuwste tegelmode. Door onze ervaring zien we meteen of uw plannen uitvoerbaar zijn of binnen uw beoogde budget vallen. Ook qua inrichting en uitstraling van uw sanitair adviseren we u graag.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wat er allemaal bij tegelwerk komt kijken? Neemt u gerust contact met ons op.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag een vrijblijvende offerte? Mail of bel ons.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RGM Tegelwerken

Contactgegevens


Wittebeltsweg 7
7642 LL Wierden